Δύσκολο του Ερνάνι, άλλη μια μέρα ο Νέτο!

Ο Ολυμπιακός επανήλθε για τον Ερνάνι, αλλά η περίπτωσή του δυσκολεύει πολύ. Προθεσμία μίας μέρας ο Νέτο. Διαβάστε το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr!

Ο Πορτογαλικός Τύπος θα γράψει την Τετάρτη (28/1) ότι ο Ολυμπιακός επανήλθε με καλύτερη πρόταση για τον Ερνάνι , προσφέροντας 2.5 εκατομμύρια για την απόκτησή του. Αυτή είναι η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια της η Γκιμαράες, ανώτερη και από εκείνη της Μπενφίκα, που μόλις έμαθε ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον 23χρονο περιφερειακό επιθετικό, έκανε την κίνησή της. 

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Γκιμαράες, βλέποντας ότι για πρώτη φορά στην ιστορία τους φέτος θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την έξοδο στο Champions League, αποφάσισαν να μην τον πουλήσουν. Εκτός φυσικά κι αν δεχθούν κάποια πολύ υψηλή πρόταση, της τάξεως των 3.5-4 εκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, η περίπτωση του Ερνάνι δυσκολεύει αρκετά.

Άλλη μία μέρα για Νέτο

Όσον αφορά την περίπτωση του Λουίς Νέτο, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός και η Ζενίτ ζήτησαν άλλη μια μέρα προθεσμία για να δουν αν τελικά θα μπορέσει να αποχωρήσει. Θα είναι η τελευταία μέρα που θα περιμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ωστόσο έχει βάλει μπροστά δύο ακόμα περιπτώσεις στόπερ. Αμφότερες αποτελούν επιλογές του Περέιρα και σε αυτές δεν είναι ο Σάντος, ο οποίος κοστίζει έναν... σκασμό χρήματα. Επίσης, δεν είναι βέβαιο ότι και οι δύο είναι από Πορτογαλία. 

Σύμφωνα με κάποια ρωσικά ρεπορτάζ, πάντως, η Ζενίτ κινείται για τον Βλαντιμίρ Γκρανάτ της Ντιναμό και αν η περίπτωσή του προχωρήσει θα ανάψει το πράσινο φως για τον δανεισμό του Νέτο στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr