Πριμέρα καλεί Μαυρία!

Ομάδα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει κάνει κρούση στη Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία, του οποίου οι μέρες στο «Στάδιο του Φωτός» φαίνεται να είναι πλέον μετρημένες...  

Ο Έλληνας άσος βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές από τις «μαυρόγατες», με τον Γκουστάβο Πογιέτ ουσιαστικά να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δώσει ευκαιρίες στον παίκτη και καλό θα ήταν αυτός να αποχωρήσει είτε με τη μορφή δανεισμού για να πάρει παιχνίδια, είτε να ανοίξει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Στο θέμα της πιθανής επιστροφής του στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει εξέλιξη και από το πράσινο «στρατόπεδο» τονίζουν ότι δεν υφίσταται πλέον ζήτημα.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας έπαιξε στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Σάντερλαντ απέναντι στην αντίστοιχη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον παρακολούθησαν αρκετοί σκάουτερ και σύμφωνα με την «shieldsgazzette», ομάδα από την Πριμέρα Ντιβιζιόν έχει κάνει κρούση στον σύλλογο όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής προκειμένου να εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της!

Παράλληλα, το όνομα του 20χρονου άσου υπάρχει στη λίστα ορισμένων ομάδων της Τσάμπιονσιπ, όπως επίσης και της Σέλτικ!

Πηγή: gazzetta.gr