Με Έρικσεν στον τελικό! (βίντεο)

Mε τον Ερικσεν να έχει πολλά κέφια, η κακή Τότεναμ... γλίτωσε το ρίσκο της παράτασης και με το 2-2 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Με την Τσέλσι στο Γουέμπλεϊ οι Σπερς!

Λονδρέζικο ντέρμπι στον τελικό του Λιγκ Καπ, αφού η Τότεναμ στο 88' ισοφάρισε 2-2 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και... απέφυγε το ρίσκο της παράτασης! Οι Σπερς έπειτα από μια εξαετία επέστρεψαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, χωρίς όμως να πείσουν με την εικόνα τους. Ο Ερικσεν ήταν ο μοναδικός από τους φιλοξενούμενους που είχε κέφια και με δυο γκολ «καθάρισε» την πρόκριση. Εντυπωσιακός ο νεαρός Τσε Ανταμς που μπήκε στο 75' και έφερε το ματς τούμπα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 10' βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μέρφι έδιωξε στη γραμμή ο Γουόκερ. Παρά το χιόνι και το τσουχτερό κρύο το ματς είχε ρυθμό και στο 27' με απίστευτη γκολάρα του Ερικσεν η Τότεναμ άνοιξε το σκορ. Ο Χάρι Κέιν στο 50' δεν πέτυχε το δεύτερο γκολ και η Σέφιλντ πήρε τα πάνω της. Ο Ανταμς αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή και σε ένα δίλεπτο έφερε τα πάνω κάτω, αφού σκόραρε στο 77' και στο 79'. Ωστόσο, η λύση δόθηκε από τον κορυφαίο της Τότεναμ, μιας και ο Ερικσεν στο 88' έπειτα από ασίστ του Κέιν πέτυχε το 2-2.

 

Πηγή: gazzetta.gr