Πουλάει Σούρλε και παίρνει Κουαδράδο η Τσέλσι

Εντυπωσιακό φινάλε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θέλει να κάνει η Τσέλσι που τα δίνει όλα για την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο, ψάχνοντας λύση μέσω της πώλησης του Αντρέ Σούρλε.  

Το μείζον ζήτημα αυτή τη στιγμή για τους «μπλε» είναι η παραχώρηση του Γερμανού επιθετικού για τον οποίο μέχρι χθες η Βόλφσμπουργκ ήταν έτοιμη να τον κάνει δικό της όμως διέψευσε οποιαδήποτε ενασχόλησή της μαζί του.

Διάφορα δημοσιεύματα, πάντως, θέλουν ακόμα και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να ασχολείται με τον παίκτη, από την πώληση του οποίου η Τσέλσι θα εξοικονομήσει τα χρήματα που θέλει για να ισορροπήσει η κατάσταση με την απόκτηση του Χουάν Κουαδράδο. Η Φιορεντίνα είναι ανένδοτη όσον αφορά την καταβολή ολόκληρου του ποσού της ρήτρας του Κολομβιανού, με το κόστος της ενδεχόμενης μετακίνησής του στο Λονδίνο να φτάνει στα 28 εκατ.ευρώ.

Όλα, φυσικά, γίνονται για το Financial Fair Play, αφού στους «μπλε» κανονίζουν πλέον έτσι τις κινήσεις τους ώστε να μην κινδυνεύσουν με τιμωρία από τη FIFA και να αποδείξουν ότι τηρούν κατά γράμμα τους κανονισμούς...

Πηγή: gazzetta.gr