Τρεις αγωνιστικές στον Ντιέγκο Κόστα!

Η FA τιμώρησε τον Ντιέγκο Κόστα με τρεις αγωνιστικές για τα αντιαθλητικά χτυπήματα στους Εμρέ Τσαν και Μάρτιν Σκρτελ στον πρόσφατο επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Λίβερπουλ! 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας δεν άφησε τελικά ατιμώρητες τις ενέργειες του Ντιέγκο Κόστα που προκάλεσε εκνευρισμό και ένταση στη νίκη (1-0) της Τσέλσι επί των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην πρόκριση των Λονδρέζων στον τελικό του φετινού Capital One Cup. 

Αρχικά πάτησε τον Εμρέ Τσαν έχοντας κερδίσει την κατοχή της μπάλας στη γραμμή του πλαγίου άουτ, ενώ ο Ντιέγκο Κόστα κατηγορήθηκε για την ίδια ενέργεια και κατά του Μάρτιν Σκρτελ, σε μια φάση που όμως εν μέρει δίνει και δίκιο στον Ισπανό καθώς δεν έβλεπε το σημείο που βρισκόταν το πόδι του Σλοβάκου που έπεφτε...

Ούτε ο Στίβεν Τζέραρντ γλίτωσε από τον οξύθυμο επιθετικό των «μπλε», με τους δυο τους να... κοκορομαχούν έπειτα από πολύ σκληρό μαρκάρισμα του «θηρίου» της Τσέλσι. 

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Ντιέγκο Κόστα σημαίνει ότι χάνει το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι το προσεχές Σάββατο, όπως επίσης και τα ματς με τις Άστον Βίλα (7/2) και Έβερτον (11/2).

Πηγή: england365.gr