Το χέρι του «Τσόλο» έβαλε φωτιές

Η... μπόρα από τα όσα έγιναν στο Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα δεν λέει ακόμη να κοπάσει. Η χειρονομία του Σιμεόνε είναι πλέον στο επίκεντρο, με τους Μαδριλένους να υποστηρίζουν πως ότι γράφεται είναι ψέμματα.

Η κάμερα της αναμέτρησης συνέλαβε τον Αργεντινό να κάνει μία άσεμνη (;) χειρονομία προς τον διαιτητή του αγώνα και όπως είναι φυσιολογικό, η εικόνα έχει κάνει το γύρο της Ισπανίας. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ισπανίας έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση εκδίδοντας ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός.

«Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει διάφορες αναφορές από μερίδα των ΜΜΕ σχετικά με τον Σιμεόνε και τον Γκάμπι. Όλα είναι ψέματα. Γράφεται πως ο Γκάμπι στρίμωξε τον διαιτητή στα αποδυτήρια του Βιθέντε Καλντερόν. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν επιτρέπουμε να τέτοιες φήμες.

Από την άλλη πλευρά δείχνουν κάποιες εικόνες με τον Σιμεόνε ότι κάνει μια άσεμνη χειρονομία. Είναι απλά μια παρεξήγηση. Ο προπονητής μας εξηγεί στον διαιτητή ότι έχει κάνει λάθος και δεν έχει δει το χέρι. Ακουμπάει το χέρι του δείχνοντας ότι έχει βρει την μπάλα, όμως κάποια Μέσα ερμηνεύουν διαφορετικά. Βάζουν λόγια στο στόμα του Σιμεόνε ότι έχει κάνει σύγκριση με παίκτες από άλλες ομάδες δίχως σεβασμό. Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό. Ο προπονητής μας, ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει λάθος, ποτέ δεν θα δίσταζε να το παραδεχτεί. Πάντα είχε το θάρρος να παραδεχτεί τα λάθη του. Γι΄ αυτό δεν θα δεχτούμε να κατηγορηθεί για πράξεις που δεν διέπραξε» αναφέρει η ανακοίνωση.

gazzetta.gr