Ο Στάριτζ είναι εδώ!

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 επί της Γουέστ Χαμ, στην επιστροφή του Ντάνιελ Στάριτζ μετά από καιρό στην αγωνιστική δράση, η οποία, μάλιστα, συνοδεύτηκε από γκολ.

Έλειπε περίπου μισό ποδοσφαιρικό αιώνα- ή, τουλάχιστον, τόσο φάνηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Ο Μπρένταν Ρότζερς, εν τη απουσία του, είχε δει τα μαλλιά του να παίρνουν μια περίεργη λευκή απόχρωση, καθώς ήταν αναγκασμένος να συμβιβαστεί ακόμα και με τα καμώματα του ημίτρελου Μπαλοτέλι. Ο τραυματισμός του αποδείχτηκε σοβαρότερος απ' ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά και το αποτέλεσμα ήταν το ποδοσφαιρικό τραίνο της Λίβερπουλ να εκτροχιαστεί ανεπανόρθωτα από την πορεία του. 

Όμως, ο Ντάνιελ Στάριτζ είναι και πάλι εδώ- εκεί, δηλαδή, στο «Άνφιλντ». Λίγη ώρα αφότου πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, φρόντισε (στο 80΄) να διαμορφώσει με ωραίο σουτ το τελικό 2-0 της ομάδας του απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Είχε προηγηθεί, στο 51΄, μίνι μαγεία των παικτών των «Κόκκινων» που κατέληξε σε πάσα του Κουτίνιο στον Στέρλινγκ και ο τελευταίος έκανε το 1-0. 

Έτσι η, ευρισκόμενη σε συνεχή άνοδο, Λίβερπουλ πλησίασε στους 5 βαθμούς την 3η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δικαιούται, πλέον, να ελπίζει πως η χρονιά που ξεκίνησε με πόνο, ίσως και να τελειώσει με γλύκα.