Κονσέρτο για πολυβόλα!

Πέντε διαφορετικοί σκόρερ, μεγάλη μπάλα και με ηγέτη τον Οζίλ η Αρσεναλ διέλυσε 5-0 την Αστον Βίλα και μπήκε στην τετράδα! Εκπληκτικό γκολ του Μπεγερίν. 

Τι και αν ο Αλέξις Σάντσες έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, η Αρσεναλ ήταν καταιγιστική και διέσυρε 5-0 την Αστον Βίλα! Οι Λονδρέζοι με ηγέτη τον Οζίλ που σκόραρε και έκανε ασίστ, πέτυχε την 3 διαδοχική νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ φτάνοντας την Σαουθάμπτον στην 4η θέση. Ο Γουόλκοτ επέστρεψε στα γκολ, ο Καθόρλα ήταν εντυπωσιακός, το τέρμα του Μπεγερίν μαγικό και η Βίλα για πρώτη φορά στην ιστορία της μένει χωρίς γκολ για έξι διαδοχικά ματς πρωταθλήματος. 

Η Αρσεναλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο και δεν άφησε την Βίλα να πάρει ανάσα. Οι «Χωριάτες» δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και στο 8' ήρθε το γκολ! Από μαγική ασίστ του Οζίλ, ο Ζιρού με εξαιρετικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Οι Λονδρέζοι ήταν εξαιρετική και στο 27' είχαν μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμα γκολ, αλλά η προσπάθεια του Οζίλ βρήκε στο δοκάρι. Ο Γερμανός βρήκε δίχτυα και λίγο αργότερα, αλλά ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.  Το β' μέρος όμως ήταν... απίθανο για την Αρσεναλ και μετά από μέτριο πρώτο δεκάλεπτο οι «κανονιέρηδες» διέλυσαν την Αστον Βίλα.

Στο 56' ο Ζιρού έκανε την ασίστ και ο Οζίλ πέτυχε το 2-0. Το πόδι έμεινε στο γκάζι, οι «Χωριάτες» ήταν ανύπαρκτοι και ο Γουόλκοτ στο 63' πέτυχε το 3-0, βρίσκοντας δίχτυα έπειτα από 13 μήνες! Στο 75' ο Ακπομ κέρδισε πέναλτι και ο Καθόρλα πέτυχε το 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπεγερίν στο τέλος με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή. Η Αρσεναλ έκανε απίθανη εμφάνιση, με τον Οσπίνα στις καθυστερήσεις με σούπερ επέμβαση να μην αφήνει τον Γουέστγουντ να... πανηγυρίσει γκολ. 

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλέν, Ράμσεϊ (77’ Φλαμινί), Καθόρλα, Γουόλκοτ (70’ Ροσίτσκι), Οζίλ, Ζιρού (70’ Άκπομ)

Άστον Βίλα: Γκουζάν, Χάτον, Οκορέ, Κλαρκ, Ρίτσαρντσον, Χιλ, Ντελε, Σάντσες (76’ Γουέστγουντ), Κλέβερλι (66’ Αγκμπονλαχόρ), Βέιμαν (66’ Σινκλέρ), Μπεντεκέ

Πηγή: gazzetta.gr