Απόδραση με... γκολάρα Σέλβεϊ!

Η Σουόνσι πήρε μεγάλο διπλό στο  «St Mary’s» επικρατώντας 1-0 της Σαουθάμπτον με γκολάρα του Σέλβεϊ. Εξαιρετικό ματς του Γουίλιαμς.

Μια γκολάρα ήταν αρκετή για τη Σουόνσι να ρίξει στο καναβάτσο τη Σαουθάμπτον και να πάρει μεγάλο διπλό (1-0) στο  «St Mary’s». Η γκέλα κράτησε τους γηπεδούχους στην 4η θέση, την οποία μοιράζονται με την Αρσεναλ. Οι «Αγιοι» μπήκαν δυνατά στο ματς , αλλά στο 13' η Σουόνσι ήταν αυτή που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκομίς. Στο α' μέρος η Σαουθάμπτον ήταν αυτή που είχε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά το στήσιμο των φιλοξενούμενων ήταν εξαιρετικό. Οι Ουαλοί είχαν κλείσει όλους τους χώρους και δεν επέτρεπαν στη Σαουθάμπτον να απειλήσει την εστία του Φαμπιάνσκι. 

Η Σουόνσι είχε ουσία και στο 59' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν η σουτάρα του Σέλβεϊ βρήκε το δοκάρι του Φόρστερ. Η Σαουθάμπτον δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω και ο Σέλβεϊ στο 83' με γκολάρα διαμόρφωσε το 1-0. Οι «Αγιοι»... θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό μετά το γκολ, ο Μανέ βρέθηκε δυο φορές απέναντι από την εστία, αλλά ο εξαιρετικός Γουίλιαμς έσωσε την ομάδα του. 

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Κλάιν, Γιοσίντα, Φόντε, Μπέρτραντ, Ντέιβις, Ριντ (63’ Μανέ), Γουόρντ-Πρόουζ, Τάντιτς, Ελία (90+2’ Σίγκερ), Πελέ

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νόουτον (82’ Ράνχελ), Φερνάντεζ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Φάλτον, Κάρολ, Σέλβεϊ, Ντάιερ, Έμνες (16’ Μπάροου – 90'+3’ Ζόρντι Άματ), Γκομίς

Πηγή: gazzetta.gr