Διαψεύδει ο Κοεντράο το δεσμό Κριστιάνο - κουνιάδας!

Έξαλλος ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για την παρεξήγηση που έγινε από τα ΜΜΕ αναφορικά με τη φημολογούμενη σχέση του συμπαίκτη του.

Δεν συμβαίνει τίποτα... πονηρό μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Φιλίπα Σάντος, αδερφής της συζύγου του Κοεντράο, ξεκαθαρίζει ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος μιλώντας στο περιοδικό «VIP» της πατρίδας του. Ο κολλητός φίλος του Κριστιάνο, μάλιστα, δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για την έκταση που πήρε το θέμα, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο η κουνιάδα του, η οποία εργάζεται σαν δικηγόρος και δεν έχει καμία σχέση με το σταρ σίστεμ. «Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Η Φιλίπα, όπως και όλη η οικογένειά μου, ήταν καλεσμένη στο πάρτι του Κριστιάνο και είναι ένα από τα πρόσωπα που τον γνωρίζουν αρκετά καλά από τη στιγμή που πήγα εγώ στην ομάδα. Δεν συμβαίνει, όμως, τίποτα μεταξύ τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοεντράο. 

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευμα της εφημερίδας «Correio da Manha», ανέφερε πως η 26χρονη Φιλίπα ήρθε πολύ κοντά με τον Κριστιάνο στο πάρτι των γενεθλίων του και η σχέση της προχώρησε περισσότερο από το φιλικό επίπεδο. Η ίδια είχε απαντήσει εμμέσως πλην σαφώς στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γράφοντας στο λογαριασμό της στο facebook: «Κάποιες γυναίκες αναζητούν τη δόξα, εγω δεν είμαι μία από αυτές».