«Θέλει να φύγει ο Ντι Μαρία»

Μπορεί το ξεκίνημα του Άνχελ Ντι Μαρία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν άκρως ενθαρρυντικό, αλλά η απόδοσή του από τότε κινείται σε μέτρια επίπεδα, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να παρουσιάζει τάσεις φυγής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μανουέλ «Μανολέτε» Εστέμπαν, ο 27χρονος εκμυστηρεύτηκε σε κοντινούς του ανθρώπους ότι έχει πολλές αμφιβολίες για το αν πράγματι πήρε τη σωστή απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «La Goleada» και ανέφερε ότι: «Ο Ντι Μαρία έχει εκμυστηρευτεί σε κάποιον στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι μετάνιωσε που υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». 

Τα σενάρια για την Παρί Σεν Ζερμέν πάντα υφίσταται ως πιθανός προορισμός του Αργεντινού ειδικά από τη νέα σεζόν που οι Γάλλοι δεν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές από το Financial Fair Play, αλλά ο γνωστός μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, επιμένει ότι ο παίκτης του είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

Για το θέαμα Ντι Μαρία έχει αναφερθεί και ο θρύλος της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ: «Προφανώς ο Σάντσες έχει "πιάσει" στην Άρσεναλ και έχει πολύ καλύτερη σεζόν από τον Ντι Μαρία. Αλλά αν με ρωτούσατε στην αρχή της σεζόν, Σάντσες ή Ντι Μαρία, θα σας έλεγα Ντι Μαρία».

Πηγή: sdna.gr