Αδειάζει η κλεψύδρα για Μπιέλσα

Δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Μαρσέιγ μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Μαρσέλο Μπιέλσα, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ακούγονται ήδη αρκετά ονόματα για να τον αντικαταστήσουν.

Ο Αργεντινός τεχνικός προσλήφθηκε το περασμένο καλοκαίρι στους Μασσαλούς και παρά το καλό του ξεκίνημα με την ομάδα, δεν έχει γίνει το ίδιο με την έναρξη του 2015 κι υποστηρίζεται πως δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο μετά το πέρας της φετινής σεζόν. Οι σχέσεις του επίσης με κάποιους παίκτες, όπως τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, δεν βοηθούν ιδιαίτερα την κατάσταση...

Όπως αναφέρει η «L' Equipe» λοιπόν, ο Μπιέλσα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο της Μαρσέιγ κι ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα για τη διαδοχή του κι αυτά ακούν στους Ερβέ Ρενάρντ, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, Κλάουντιο Ρανιέρι και Κίκε Φλόρες.

Ο πρώτος αποτελεί τον τεχνικό της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ ο δεύτερος ήταν στην εθνική Αλγερίας αλλά και στην Τραμπζονσπόρ. Ο Κίκε Φλόρες ήταν μέχρι πρότινος στη Χετάφε ενώ ο Ρανιέρι είναι γνώριμος στα ελληνικά εδάφη, μετά το ατυχές περάσμά του από την Εθνική ομάδα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr