Επιβεβαίωσε για Φαν Πέρσι ο Φαν Χάαλ

Οι φόβοι για το σοβαρό τραυματισμό του Ολλανδού επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώθηκαν και επισήμως από το στόμα του προπονητή των «Κόκκινων Διάβολων», έστω κι αν παραμένουν... ασαφείς φόβοι.

Ήταν μία άτυχη, ομολογουμένως, στιγμή στο παιχνίδι με τη Σουόνσι: ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι μετά από σκληρό μαρκάρισμα έπεσε στο έδαφος, δεν απέφυγε τις κοινοτοπίες (άρχισε να σφαδάζει, δηλαδή) και όταν ήρθε η στιγμή για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ το έκανε πάνω σε πατερίτσες. 

Έκτοτε, άρχισε ο ορυμαγδός των φημών: είναι μια γρατζουνιά, έσπασε τον αστράγαλο, με λίγο μπενταντίν θα είναι ετοιμοπόλεμος σε δύο μέρες, πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ούτω καθεξής, μέχρι να γίνουν τα νεύρα των φιλάθλων ανά τον κόσμο πολυκαιρισμένα κρόσια. 

Σήμερα, όμως, ο Λουίς Φαν Χάαλ αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους- στο περίπου, τουλάχιστον: «Έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο. Δεν είμαι σίγουρος πως πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό, αλλά όπως και να 'χει, ένας τραυματισμός στον αστράγαλο απαιτεί χρόνο μέχρι ν' αποθεραπευτεί ο παίχτης. Δεν είναι μια-δυο εβδομάδες, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε», δήλωσε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας μερικώς το θολό τοπίο. 

Οι φήμες- που είναι πολύ σκληρές για να πεθάνουν- λένε πως ο Φαν Πέρσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου 1,5 μήνα, χάνοντας σημαντικότατα παιχνίδια σ' αυτές τις 6 εβδομάδες τις απουσίες του. 

Μέχρι την επόμενη, σαφή τοποθέτηση του Φαν Χάαλ, λοιπόν, οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ κρατούν σφιχτά την άυλη ανάσα τους.

ΠΗΓΗ: sdna.gr