Ο βιονικός Τόνι Κροος!

Από το «νιώθω εξαντλημένος» του Νοέμβρη, στο «αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ» του Φεβρουαρίου. Ο Τόνι Κροος, διαλύει τη λογική και επιδεικνύει απίστευτες αντοχές!  

Ο Γερμανός χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στα 38 από τα 40 παιχνίδια των «μερένχες», όντας βασικός στα 37 από αυτά.

Αυτό, σημαίνει ότι έχει παίξει 3.182 αγωνιστικά λεπτά, που μεταφράζεται στο 88% της συμμετοχής του στους αγώνες!

Του λείπουν μόλις 251 λεπτά, ή πιο απλά, τρία παιχνίδια, για να ισοφαρίσει την επίδοση των 3.433 λεπτών συμμετοχής που είχε τη σεζόν 2011-2012 και εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου, θα το ξεπεράσει.

Είναι ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων στη φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν με 93% σε 1.656 πάσες, ενώ τον ακολουθεί ο Σέρχιο Μπουσκέτς με 92% (1.658).

Οι αριθμοί του Κροος έχουν τεράστια διαφορά από αυτούς του Τσάμπι Αλόνσο που αποχώρησε από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ισπανό μέσο να έχει 88% και 82% τις αγωνιστικές περιόδους 2013-2014 και 2012-2013 αντίστοιχα.

Είναι απίστευτο πως τον περασμένο Νοέμβριο, μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βασιλεία για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ο Γερμανός είχε δηλώσει ότι αισθάνεται κουρασμένος και πως... ξεμπούκωσε μέχρι και το πρώτο ματς της φάσης των «16» απέναντι στη Σάλκε, όταν και δήλωσε ότι «αισθάνομαι πλέον καλύτερα από ποτέ».

Σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί, πρέπει να προσθέσουμε και τις έξι φορές που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, έχοντας πάρει σε όλα φανέλα βασικού κι έχοντας ολοκληρώσει τα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια δίχως να βγει αλλαγή (επίσημα και φιλικά).