Μάχες στην εξέδρα αστυνομίας με οπαδούς (videos+photos)

Οι διαβόητοι οπαδοί της Μίλγουολ  για μία ακόμα φορά ήταν πρωταγωνιστές επεισοδίων στην Αγγλία με σκηνή της βίας χθες το «Νιου Γιόρκ Στέντιουμ» στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με την Ρόδεραμ  για την Τσάμπιονσιπ.

Οι  φίλοι της ομάδας του Λονδίνου η οποία γνώρισε την ήττα 2-1 ξέσπασαν για την κατάσταση  στα «λιοντάρια» και ήρθαν σε σύγκρουση με την Αστυνομία στις εξέδρες του γηπέδου.  
Η Μίλγουολ βρίσκεται πλέον στο -6 από τις θέσεις της σωτηρίας στην  2η τη τάξει κατηγορία  του αγγλικού πρωταθλήματος και ο Ίαν Χόλογουεϊ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση στον πάγκο  της ομάδας με τους οπαδούς της να  ζητούν κάθε άλλο παρά ειρηνικά την απόλυσή του και να προκαλούν την   αντίδραση της Αστυνομίας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά την επίτευξη του 2ου γκολ της γηπεδούχου από τον Άρναρσον στο 85ο λεπτό που έμελλε να είναι και το νικητήριο για την Ρόδεραμ με μεγάλο αριθμό από τους περίπου 1300 οπαδούς των φιλοξενούμενων να κινούνται με άγριες διαθέσεις στις εξέδρες προς το μέρος εκείνων της γηπεδούχου. Έτσι χρειάστηκε η δυναμική επέμβαση των αστυνομικών για να εμποδίσει  στο πολεμικό τους σχέδιο.

Οι αρχές θα πραγματοποιήσουν έρευνα στα επεισόδια, που συνεχίστηκαν και έξω από το γήπεδο, ενώ δεν έγινε αναφορά σε συλλήψεις.

ΠΗΓΗ: onsports.gr