Ο Αντερσον της δείχνει... τ' αστέρια!

Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε με γκολ+2 ασίστ, οδηγώντας τη Λάτσιο στο εκτός έδρας 3-0 επί της Σασουόλο και στο -2 από την 3η θέση.

Ο Φελίπε Άντερσον επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά τον τραυματισμό του (έλειψε και λόγω τιμωρίας από το τελευταίο ματς) και τράβηξε το κουπί για την Λάτσιο, που επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Σασουόλο και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην 3άδα. Το ματς ήταν εξαιρετικό, με τους γηπεδούχους να αντιστέκονται μόνο στο πρώτο μέρος. Ο Κεϊτά έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Σασουόλο, όμως εκείνος που ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων ήταν ο Φελίπε Άντερσον στο τέλος. Ο Κεϊτά (12’, 18’) πλησίασε σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ για την Λάτσιο, ενώ στο 13’ ο Μαρκέτι έσωσε τους Ρωμαίους στο πλασέ του Τζάτζα. Ο ρυθμός ήταν καλός και στο 45’ ο Άντερσον με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1!

Οι παίκτες του Ντι Φραντσέσκο μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, με τον Μπεράρντι (50’) να απειλεί εκτός περιοχής και τον Τζάτζα να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 53’, όταν δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρκέτι στο τετ α τετ. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως, οι παίκτες του Πιόλι κυριάρχησαν και το τελικό αποτέλεσμα μάλλον κολακεύει τους γηπεδούχους. Στο 57’ ο Κεϊτά σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Αν ο νεαρός επιθετικός είχε αφήσει την μπάλα στον Μάουρι, τότε το σκορ θα ήταν ήδη 0-2… Στο 60’ το σουτ του Κατάλντι πέρασε λίγο άουτ, ενώ ο Κλόζε έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο 67’ και στο 68’. Τελικά, το 0-2 ήρθε στο 70’, όταν μετά από σέντρα του Άντερσον ο Κλόζε με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το 0-3 ήρθε στο 77’ με δόση τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε στον Βραζιλιάνο, πριν καταλήξει στον Παρόλο, που από κοντά πλάσαρε εύστοχα. Καντρέβα (78’) και Άντερσον (88’) έχασαν άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες για την Λάτσιο, που έκανε ό,τι ήθελε, όμως το 0-3 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr