«Δεν είναι πρόβλημα η διάταξη»

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι υπερασπίστηκε την επιλογή του να αγωνιστεί με 4-4-2 κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά τόνισε ότι οι πολλοί χαμένοι βαθμοί κοστίζουν στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Η διάταξη δεν ήταν το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε πολλούς βαθμούς. Χάναμε πολλές μπάλες και ο Μίλνερ βοήθησε από την ώρα που μπήκε. Ο Ντζέκο δούλεψε πολύ σκληρά στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να βγει» εξήγησε ο Χιλιανός τεχνικός, προσθέτοντας: «Πέτυχαν δύο όμορφα γκολ. Ήταν αδύνατον για το Τζο Χαρτ να σώσει ένα από αυτά».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν ισορροπημένο. Είχαμε πολλές ευκαιρίες κι εμείς. Ήταν ένα κλειστό ματς, αλλά κέρδισαν γιατί πέτυχαν δύο όμορφα γκολ. Έχουμε τρεις βαθμούς λιγότερους και αν συνεχίσουμε να χάνουμε βαθμούς, γίνεται όλο και δυσκολότερο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο ματς και θα δούμε που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Είναι σημαντικό να συντηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα και να μην κάνουμε λάθη στη μπάλα, όπως κάναμε σήμερα στο πρώτο γκολ».