Πουλάει Πέδρο η Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα φαίνεται να βγάζει –πλαγίως- στο σφυρί τον 27χρονο εξτρέμ της, υπολογίζοντας σε έσοδα κοντά στα 25 εκατ. ευρώ. Η Αρσεναλ ενδιαφέρεται…

Ο ίδιος βλέπει ξεκάθαρα ότι δεν θα είναι πρωταγωνιστής. Η βασική τριάδα στην επίθεση δεν αλλάζει , ενώ επιπλέον οργιάζουν οι φήμες ότι η Μπαρτσελόνα πολύ θα ήθελε τον Μάρκο Ρόις. Επομένως, και ο Πέδρο θα ήθελε να πάει κάπου, όπου θα παίζει πολύ περισσότερο απ’ ότι φέτος.

Στη Μπάρτσα πάλι βλέπουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πουλήσουν. Υπολογίζουν ότι μπορεί να εισπράξουν ακόμα και 25 εκατ. ευρώ και ειδικά από Αγγλία μεριά, με την Αρσεναλ να είναι εκείνη που έχει δείξει το εντονότερο ενδιαφέρον και έχει ρωτήσει για την τιμή του.

Πρόκειται για μία χαρά χρήματα για τους Καταλανούς, που έβγαλαν από τα σπλάχνα τους τον 27χρονο εξτρέμ. Το συμβόλαιο του άλλωστε λήγει το 2016 και καλό θα ήταν να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι. Το μόνο πρόβλημα για τους Μπλαουγκράνα είναι ότι δεν θα μπορέσουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα, εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών. Υπολογίζουν όμως στους δικούς τους Ζεράρ Ντεουλοφέου και Μουνίρ.