Σώος και αβλαβής ο Γουαρδιόλα

Περιπέτεια για τον Ισπανό προπονητή που είχε τροχαίο ατύχημα στο Μόναχο. Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα.

Ίσως ήταν λίγο αφηρημένος, ίσως σκεφτόταν τι θα γίνει στη ρεβάνς με τη Σαχτάρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήθελε και πολύ, ξέχασε να πατήσει το φρένο ο Ισπανός προπονητής και το Audi RS6 κατέληξε πάνω σε ένα προπορευόμενο Volkswagen Polo. Ευχτυώς και για τον ίδιο, αλλά και για τον οδηγό του έτερου αυτοκινήτου το συμβάν έληξε εκεί, δόθηκαν οι εξηγήσεις από τον τεχνικό των Βαυαρών και αποχώρησαν από τον τόπο του συμβάντος. 

Στο μεταξύ και καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το Γουαρδιόλα να επιθυμεί να εγκαταλείψει τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, αφού δεν είναι ικανοποιημένος με το γεγονός πως πολλοί ανακατεύονται στα... πόδια του. Την ίδια ώρα, άλλες φήμες από την Καταλονία, θέλουν τη Μπαρτσελόνα να βάζει τέλος στη συνεργασία της με το Λουίς Ενρίκε, ανεξάρτητα από το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, λοιπόν, δεν άργησε να κυκλοφορήσει το σενάριο που θέλει τον Γουαρδιόλα να επιστρέφει στη Μπαρτσελόνα. Τι λέει ο ίδιος; Επισήμως τίποτα. «Αν πιστεύετε πως θα επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, τότε μπορείτε να αρχίσετε να με χτυπάτε με ένα σφυρί στο κεφάλι» ήταν τα λόγια του, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Εl confidencial» που επικαλείται άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του προπονητή.