Σάλος με παιδόφιλο παίκτη και την κόρη του Τζέραρντ!

Θύελλα αντιδράσεων με το σχόλιο νεαρού ποδοσφαιριστή της Ροτσντέιλ σε φωτογραφία που ανήρτησε ο αρχηγός της Λίβερπουλ στο instagram.

Απερισκεψία; Αποτυχημένη προσπάθεια για χιούμορ; Ή κάτι πιο σοβαρό; Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέβασε μια φωτογραφία με τη μικρή κόρη του (έχει άλλες δύο μεγαλύτερες) και νεαρός άσος της Ροτσεντέιλ, ομάδας της τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας, έγραψε: «Θα πήγαινα με την κόρη σου Στίβι». Το σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους διαδικτυακούς φίλους του Τζέραρντ, πολλοί από τους οποίους εξοργισμένοι έκαναν καταγγελία για παιδοφιλία! 

Ο ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, είναι αντιμέτωπες με πολύ αυστηρές κυρώσεις τόσο από την ομάδα του όσο και από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα αγγλικών εφημερίδων πολλοί οπαδοί της Ροτσντέιλ εξοργισμένοι ζητούν την αποπομπή του παίκτη. Ο ίδιος ο άσος της Λίβερπουλ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, κάνοντας σχετική καταγγελία, αλλά περιορίστηκε στη διαγραφή της φωτογραφίας από το λογαριασμό του.

ΠΗΓΗ: www.sdna.gr