«Ναι, φοβήθηκα την απόλυση...»

Για πρώτη φορά, ο Μπρένταν Ρότζερς μίλησε για την ανησυχία που αισθάνθηκε για το μέλλον του στον πάγκο της Λίβερπουλ στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο κόουτς των «κόκκινων» που έδωσε πραγματική μάχη για να κάνει την ομάδα του ανταγωνιστική ώστε να καταφέρει πλέον να διεκδικεί μια θέση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, κατάφερε να... επιπλεύσει όταν χρειάστηκε να περάσει από 40 κύματα τη φετινή σεζόν και πλέον είναι πιο ήρεμος.

Όπως τόνισε για πρώτη φορά, υπήρξαν μέρες που φοβήθηκε ότι το τηλέφωνό του θα χτυπούσε και η φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής θα του έλεγε: «Μπρένταν, λυπάμαι... Δεν θα συνεχίσουμε μαζί...».

«Ήξερα ότι όσο κι αν σου δείχνει το αφεντικό σου τη στήριξή του, αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Το πέρασμά μου από τη Ρέντινγκ και η απόλυσή μου έπειτα από 20 ματς, αν και είχαμε συμφωνήσει να πορευτούμε και να ακολουθήσουμε πλάνο 3ετίας, μου έμαθαν πολλά. Κατάλαβα ότι αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα στο γήπεδο. Ούτε το τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη για να δει πως περνάς και τι κάνεις, ούτε τίποτα.

Θα μπορούσα να έχω απολυθεί μετά την ήττα από την Πάλας, τον περασμένο Νοέμβριο. Σκεφτόμουν πως η ομάδα δεν λειτουργούσε όπως θα ήθελα και δεν θα με έσωζε η στήριξη από τον ιδιοκτήτη. Αλήθεια, σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να είχα απομακρυνθεί...» ήταν τα λόγια του Μπρένταν Ρότζερς

 gazzetta.gr