Τα δύο... προβλήματα του Μπέιλ στη Ρεάλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ απολαμβάνει τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, όπως κάθε πράγμα σε αυτή τη ζωή, έχει δύο όψεις και η παρουσία του στη «βασίλισσα», με τον Ουαλό να αποκαλύπτει τα δύο... μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει.  

Ο εκ των σούπερ σταρ των «μερένχες» φροντίζει ώστε να κλείνει τ' αυτιά του κάθε φορά που ο κόσμος τον αποδοκιμάζει για κάποια λανθασμένη επιλογή κατά τη διάρκεια των αγώνων (οι οπαδοί είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα και δεν τον «γουστάρουν» όλοι) όμως δεν μπορεί με τίποτα ν' αντέξει δύο συγκεκριμένα πράγματα.

Ποια είναι αυτά; Διαβάστε...

«Το ένα είναι οι... ποδιές στην προπόνηση! Όταν η μπάλα περνάει κάτω απ' τα πόδια κάποιου, τότε κάνουμε όλοι σαν τρελοί. Χοροπηδάμε και κοροϊδεύουμε αυτόν που το παθαίνει, οπότε είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί, ειδικά με τόσες κάμερες τριγύρω σε κάθε προπόνησή μας. Είναι ο ένας από τους φόβους μου...» είπε αρχικά ο Μπέιλ για να μιλήσει και για το δεύτερο πιο ενοχλητικό πράγμα στη Μαδρίτη:

«Είναι οι αράχνες! Είναι απαίσιες! Όποτε βλέπω κάποια, φωνάζω βοήθεια και πραγματικά δεν θέλω να έχω καμία ανάμιξη! Δεν τις μπορώ καθόλου...».