Απογοήτευσε αλλά νίκησε η Μάντσεστερ Σίτι (βίντεο)

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση για μια ακόμη φορά,  η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-0 της Λέστερ. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Σκόρερ οι Σίλβα και Μίλνερ για τους «πολίτες».

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μάντσεστερ Σίτι να πιάνει το 82% κατοχής μπάλας μόλις στο 11ο λεπτό όμως να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα της Λέστερ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί μάλιστα που έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 25ο λεπτό με τον Κράμαρικ να μην μπορεί να νικήσει τον Χαρτ. Ο Τουρέ στο 36΄σπατάλησε τη δική του καλή ευκαιρία με τον Μπονί να είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο αλλά τη Σίτι να δείχνει μπλοκαρισμένη. Τη λύση τελικά έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σίλβα. Ο Ισπανός μέσος δέχθηκε την ασίστ του Κολάροφ και δεν αστόχησε απέναντι στον Σβάρτσερ ανοίγοντας το σκος για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Μπονί ξεκίνησε το ίδιο ευδιάθετος αλλά και το ίδιο άστοχος με τον Κράμαρικ να απειλεί εκ νέου τον Χαρτ στο 51ο λεπτό ενώ ο Σβάρτσερ απέκρουσε εντυπωσιακά κεφαλιά του Αγουέρο στο 56'. Το ματς διατήρησε το γρήγορο ρυθμό του και ο Βάρντι στο 60ο λεπτό έφτασε με προϋποθέσεις κοντά στο γκολ όμως η άμεση επέμβαση του Ντεμικέλις έσωσε την Σίτι από την ισοφάριση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λέστερ πάντως ήρθε στο 66ο λεπτό από... κόρνερ της Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα επίθεση με τον Νούτζεντ να έρχεται φάτσα-κάρτα με το 1-1 αλλά να αστοχεί προ κενής εστίας. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να δείχνουν πιο απειλητικοί χάνοντας μια ακόμη ευκαιρία με τον Μαρέζ στο 73΄ωστόσο στα τελευταία λεπτά η Σίτι φάνηκε ψύχραιμη και έφτασε στη νίκη πετυχαίνοντας και ένα δεύτερο τέρμα. Ο Μίλνερ, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Μπονί διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 87ο λεπτό.

Συνθέσεις
Μάντσεστερ Σίτι:Χαρτ, Σανιά, Ντεμικέλις, Μανγκαλά, Κολάροφ, Νάβας, Φερνάντο, Γιάγια Τουρέ, Σίλβα (Λάμπαρντ 78'), Μπονί (Μίλνερ 71'), Αγουέρο (Τζέκο 84')
Λέστερ:Σβάρτσερ, Σίμπσον, Απσον, Χουτ, Μόργκαν, Κοντσέσκι (Νούτζεντ 56'), Μαρέζ (Ουγιόα 76'), Καμπιάσο, Σλουπ, Κράμαρικ (Βάρντι 57')

Πηγή: england365.gr