Τι απαντάνε Έβανς και Σισέ για το περιστατικό

Χαμός έγινε στην Αγγλία στη χθεσινή (4/3) αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το περιστατικό... φτυσίματος που είχε πρωταγωνιστές τους Τζόνι Έβανς και Παπί Σισέ.

Συγκεκριμένα, υπάρχει βίντεο που δείχνει τους δύο παίκτες να φτύνουν, σε μία φάση που «μάχονταν» για την μπάλα, ωστόσο η εκδοχή τους διαφέρει... αισθητά.

Αρχικά ο Έβανς δήλωσε: «Έχοντας ξυπνήσει σήμερα (5/3), έχω σοκαριστεί από αυτά που αναφέρονται στα Μέσα. Θα ήθελα να διευκρινίσω πως δεν έφτυσα τον Παπί Σισέ.

Αγνόησα εντελώς το σχετικό περιστατικό κι υπέθεσα πως το μόνο θέμα που υπήρχε τότε ήταν η αντίδρασή του στο τάκλιν που του έγινε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μίλησα με τον Σισέ για το περιστατικό και πιστεύω πως είναι σαφές από την αντίδρασή μου στη φάση πως έμεινα έκπληκτος από οποιαδήποτε κατηγορία για φτύσιμο.

Δεν είναι στον χαρακτήρα μου ή στη φύση μου να φτύνω, ούτε είναι κάτι που έχω κάνει ποτέ ή θα έκανα. Σίγουρα, δεν είναι κάτι που έκανα χθες (4/3) το βράδυ».

Ο Σισέ από την πλευρά του, ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό:

«Έχω να ζητήσω συγνώμη από πολλούς ανθρώπους σήμερα (4/3). Πρώτα, από τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας κι έπειτα από τον Τζόνι Έβανς και τέλος σε κάθε οπαδό του ποδοσφαίρου που είδε το συμβάν ανάμεσα σε εμένα και τον Τζόνι.

Αντέδρασα σε κάτι το οποίο εξέλαβα ως δυσάρεστο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο να μην αντιδράσεις, ειδικά εν βρασμό ψυχής. Πάντα προσπαθούσα να ήμουν πρότυπο, ειδικά για νέους οπαδούς και χθες (4/3) σας απογοήτευσα.

Ελπίζω τα παιδιά έξω που παίζουν ποδόσφαιρο για τις ομάδες και τα σχολεία τους θα πράττουν καλύτερα όταν είναι θυμωμένα. Ίσως, όταν δουν το πρόβλημα το οποίο δημιουργεί σε εμένα και στην ομάδα μου, θα μπορέσουν να μάθουν από το λάθος μου και να μην το κάνουν κι εκείνα».