Ο απίστευτος πανηγυρικός … τραυματισμός του Μάτιτς (βίντεο)

Δια δύο λόγους ήταν τελικά απών από το  χθεσινό παιχνίδι της Τσέλσι κόντρα στην Γουέστ Χαμ  για την Premier League o Νεμάνια Μάτιτς  καθώς όπως αποκάλυψε παραμονή του ματς ο Ζοσέ Μουρίνιο  πέραν της τιμωρίας του  για την αποβολή στο παιχνίδι με την Μπέρνλι ήταν παράλληλα και τραυματισμένος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τον Σέρβο διεθνή μέσο αρχικά στον τελικό του Λιγκ καπ κόντρα στην Τότεναμ την περασμένη Κυριακή όσο και στο παιχνίδι με τα «σφυριά» για το  πρωτάθλημα επειδή εξέτισε στους δύο εν λόγω αγώνες τις ισάριθμες αγωνιστικές της ποινής του.
Αλλά ακόμα και  δεν ήταν τιμωρημένος προέκυψε μετά τον αγώνα στο «Γουέμπλεϊ» ένας πολύ …σπάνιος τραυματισμός.
Ο τελευταίος σημειώθηκε ενώ ο Μάτιτς επιχείρησε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου στον αγωνιστικό χώρο του «Γουέμπλεϊ» . Επεισόδιο που καταγράφηκε από τις κάμερες του «Sky Sports».
Οι παίκτες των «μπλε»  έτρεξαν  χέρι –χέρι  προς την εξέδρα που είχαν καταλάβει οι οπαδοί τους για να πανηγυρίσουν  και στην συνέχεια βούτηξαν στο χορτάρι, αλλά ο Σέρβος το έκανε λίγο άγαρμπα με αποτέλεσμα να φάει μία …περήφανη τούμπα και να αποκομίσει τον εν λόγω τραυματισμό.

Πηγή: onsports.gr