«Πέρα από κάθε προσδοκία ο Σαλάχ»

Μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες των τελευταίων μηνών είναι η Φιορεντίνα καθώς μετά και τη χθεσινή της επικράτηση μέσα στο Τορίνο επί της Γιουβέντους συμπλήρωσε 13 ματς στα οποία είναι αήττητη.

«Αρχιτέκτονας» αυτών των αποτελεσμάτων είναι ο τεχνικός της ομάδας, Βιντσέντσο Μοντέλα που αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα αποχωρήσει για τη Μίλαν, αναφέρθηκε στον πρωταγωνιστή των τελευταίων εβδομάδων, Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά και γενικότερα στην ομάδα.

«Με την αποχώρηση του Κουαδράδο έχουμε περισσότερες τακτικές επιλογές. Όλη η ομάδα ωριμάζει όχι μόνο ο Σαλάχ», τόνισε στη Rai και συνέχισε: «Ο Σαλάχ είναι σε μια απίστευτη κατάσταση και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Ξέραμε ότι είναι δυνατός, αλλά ειλικρινά η άμεση ανταπόκρισή του είναι πέρα από κάθε προσδοκία», τόνισε για τον Αιγύπτιο ο Ιταλός τεχνικός.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη γενικότερη φόρμα της ομάδας: «Η ομάδα ήταν συνεπής από το Νοέμβριο έως το Δεκέμβριο. Έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις και η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μας έδωσε και κάποιες άλλες επιλογές για να διαλέξουμε.

Η ομάδα είναι σίγουρη και έχει επίγνωση του τι μπορεί να κάνει, αλλά παραμένει και ταπεινή. Έχουμε φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο ωριμότητας και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μαζί, οι παίκτες με καταλαβαίνουν και εγώ τους καταλαβαίνω»