Υπάρχει ελπίδα στην Πάρμα!

Σε συμφωνία φέρεται να ήρθε η ιταλική λίγκα με τις υπόλοιπες ομάδες, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την Πάρμα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, δίνοντάς της έτσι μία... ένεση ζωής!

Οι «σταυροφόροι» βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, αντιμετωπίζοντας πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ υπάρχει και σχετική δίκη στις 19 Μαρτίου για το τι μέλλει γενέσθαι με το σύλλογο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «calciomercato», επήλθε συμφωνία ανάμεσα στη λίγκα και τις ομάδες, η οποία προβλέπει πως οι υπόλοιποι σύλλογοι του πρωταθλήματος, θα βγάλουν από τα ταμεία τους χρήματα, έτσι ώστε να χρηματοδοτήσουν την Πάρμα μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, θα ζητηθεί από τις τοπικές αρχές να καλύψουν τα έξοδα των αγώνων που θα κληθούν να φιλοξενήσουν στο γήπεδό τους οι «σταυροφόροι».

Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, τα φέρονται να είναι αρκετά για να καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν η Πάρμα. Ωστόσο, θα πρέπει στα παραπάνω να συμφωνήσουν και οι παίκτες, οι οποίοι θέλουν να εξασφαλιστεί το μέλλον του συλλόγου, καθώς και να πληρωθούν οι απλήρωτοι μισθοί του τεχνικού επιτελείου.

Μένει να δούμε λοιπόν αν όντως έχει υπάρξει συμφωνία, όπως υποστηρίζεται στα Μέσα της Ιταλίας κι αν τελικώς η Πάρμα θα πάρει... παράταση ζωής.