Μπαρτσελόνα «καλεί» Χέντερτσον

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου, ο ποδοσφαιρικός θαυματοποιός που ακούει στο όνομα “Τζόρνταν Χέντερσον” έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και δύσκολα θα βγει από εκεί.

Φέτος έχει βαλθεί να τρελάνει αγγλικό- και όχι μόνο- κόσμο: ο μέσος της Λίβερπουλ έχει αφήσει προ πολλού τη σταθερότητα της γης και, ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι εμφανίσεις του κινούνται στο ύψος της στρατόσφαιρας. Κάπως έτσι, ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και τείνει να εξελιχθεί σε απαγορευμένος καρπός για την Μπαρτσελόνα. 

Γιατί απαγορευμένος; Γιατί ακόμα και αν προτίθεντο οι Καταλανοί να πληρώσουν αδρά για τον Άγγλο παίκτη και ακόμα κι αν αυτός- και η Λίβερπουλ, φυσικά- συμφωνούσε να μεταγραφεί στην ισπανική ομάδα, αυτό δε θα μπορούσε να γίνει πριν… του χρόνου, καθώς μέχρι τότε ισχύει η απαγόρευση μεταγραφών για τους «Μπλαουγκράνα». 

Το υπάρχον συμβόλαιο του παίχτη λήγει το καλοκαίρι του 2016 και, φαινομενικά, η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του ίδιου έτους, καθώς δε θέλει ο Χέντερσον να εξελιχθεί σε όνειρο θερινής νυκτός.