Τα πράγματα στη θέση τους από τον Γουόλκοτ

Στο... απροχώρητο έφτασαν τον Θίο Γουόλκοτ όλα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον του στην Άρσεναλ και τον Αρσέν Βενγκέρ, με αποτέλεσμα να τοποθετηθεί και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός που απουσίασε για περίπου έναν χρόνο από την αγωνιστική δράση και έχει χάσει τη φανέλα βασικού στους «κανονιέρηδες», δεν έχει συζητήσει ακόμα με τη διοίκηση της ομάδας για νέο συμβόλαιο σε πλήρη αντίθεση με όσα έχουν αναφερθεί στα δημοσιεύματα του τελευταίου καιρού. 

Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στην επιφάνεια και τα οποία διέψευσε ο Γουόλκοτ, είχε μεγάλες απαιτήσεις για να υπογράψει και δεν τον ικανοποιούσε η πρόταση που του έχει γίνει. 

Βέβαια, όχι μόνο δεν έχει απαιτήσει πράγματα, αλλά ούτε καν έχει πρόταση στα χέρια του, όπως τόνισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, διαψεύδοντας και τα περί κόντρας με τον Αρσέν Βενγκέρ. 

«Συνήθως δεν βγαίνω να μιλήσω για ιστορίες που δεν ισχύουν, όμως θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει συμβεί τίποτα με τον κόουτς, δεν ισχύουν τα όσα λέγονται περί υψηλών απαιτήσεων από μέρους μου, ενώ δεν μου έχει γίνει καν πρόταση από την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Παραμένω απόλυτα προσηλωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις...» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στοtwitter. 

Πηγή: gazzetta.gr