Αγκουέρο- Μέσι σημειώσατε 1

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε- και, παραδόξως, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος- ότι παρά το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αυτός προτιμά έναν άλλον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή: τον Σέρχιο Αγκουέρο. 

Είναι πασιφανές: αποτελεί το μεγαλύτερο λάτρη της παροιμίας «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει»- δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Ο Τζο Χαρτ, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, λίγες μέρες μετά τη μυθική του εμφάνιση στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα (που, όμως, δεν ήταν αρκετή για τους «Πολίτες»), όταν και απέδειξε εμπράκτως πόσο καλός είναι στην άμυνα της Σίτι, αποφάσισε να περάσει στην επίθεση, με μια δήλωση που τάραξε, εν μέρει, τα ποδοσφαιρικά νερά. 

Τι είπε; Τα εξής: «Δουλεύω με τον Σέρχιο σε καθημερινή βάση και από αυτά που έχω δει αυτή τη σεζόν, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας πως ο Αγκουέρο ξέρει να σκοράρει. Έχει τρομερή ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, ενώ μπορεί να σκοράρει ακόμα και έχοντας πέντε αντιπάλους μπροστά του.  Ο Μέσι είναι εξαιρετικός, ένας παίχτης- φαινόμενο, όμως εγώ επιλέγω τον Σέρχιο», είπε ο Άγγλος πορτιέρο και τρέλανε εαυτόν και αλλήλους.