Casting προπονητών η Μπάγερν

Οι Βαυαροί σχεδιάζουν ήδη την μετά Γκουαρδιόλα εποχή. Τόμας Τούχελ και Λουσιάν Φαβρ εμφανίζονται ως αντικαταστάτες του Πεπ μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2016.

Δεν πρόκειται για είδηση που έχει βγει από την Γερμανία, αλλά από τον «Guardian». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, η Μπάγερν σχεδιάζει ήδη την μετά Γκουαρδιόλα εποχή. Ο Καταλανός τεχνικός έχει συμβόλαιο έως και τον Ιούνιο του 2016 και οι Βαυαροί είναι βέβαιοι πως θα το εξαντλήσει. Το θέμα λοιπόν είναι το τι γίνεται έπειτα...

Οι «Σειρήνες» από την Premier League ηχούν πολύ δυνατά στα αυτιά του Πεπ και θα είναι τρομερά δύσκολο να της αγνοήσει, ακόμα και εάν η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να του προτείνει επέκταση. Κατά συνέπεια η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται τον επόμενο προπονητή. Στο ρεπορτάζ μάλιστα υπάρχουν και ονόματα με λεπτομέρειες.

Ο ένας είναι ο πρώην της Μάιντς, Τόμας Τούχελ. Για τον 41χρονο κόουτς η ιδέα είναι να τον βάλουν ως βοηθό του Γκουαρδιόλα την επόμενη σεζόν, ώστε να ωριμάσει μέσα από την ομάδα. Επίσης υπάρχει και η περίπτωση του Λουσιάν Φαβρ της Γκλάντμπαχ.

gazzetta.gr