Η... ληστεία του αιώνα

Απίθανο τουιτάρισμα της αστυνομίας της Βαλένθια, που ερεύνησε ως ένοχο τον Βιθέντε Ντε Μπόσκε και θύματα τρεις παίκτες των Νυχτερίδων.

Συνέβη την περασμένη Τρίτη, αλλά πέρασε στα... ψιλά. Η αστυνομία της Βαλένθια ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter μία περίεργη είδηση που αφορούσε μία ληστεία. Φερόμενος ως ένοχος ήταν ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και το αντικείμενο της έρευνας είχε να κάνει με την μη κλήση στην Εθνική Ισπανίας τριών παικτών της Βαλένθια.

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία διερεύνησης της ληστείας... », έγραφε το μήνυμα. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε νέο τουιτάρισμα που ανέφερε ότι: «Η έρευνα μπαίνει στο αρχείο, μιας και δεν μπορέσαμε να εξακριβώσουμε τα αίτια», για να προσθέσουν στο φινάλε: «Ευχαριστούμε για την αίσθηση του χιούμορ που μοιραστήκατε μαζί μας!

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία περίεργη πρωτοβουλία της αστυνομίας που δείχνει όμως και το πόσο ενοχλήθηκαν στην τοπική κοινωνία του Λεβάντε από την μη κλήση των Ντάνι Παρέχο, Χοσέ Λουίς Γκαγιά και Πάκο Αλκάθερ, οι οποίοι κάνουν εκπληκτική σεζόν, με συνέπεια οι Νυχτερίδες να φιγουράρουν στην 3η θέση της Primera Division.

 gazzetta.gr