Συνεχίζει στην Τσέλσι ο Φιλίπε Λουίς

Δε δείχνει διατεθειμένος ν' αποχωριστεί τη φανέλα της Τσέλσι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Φιλίπε Λουίς, σύμφωνα, πάντοτε, με τα όσα δήλωσε προσφάτως σε ισπανικό μέσο.

Όταν κατέφθασε το περασμένο καλοκαίρι στο Λονδίνο για χάρη της Τσέλσι, στις βαλίτσες του κουβαλούσε- εκτός των υλικών αντικειμένων- όνειρα και φιλοδοξίες καθιέρωσης στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Και καθόλου άδικα, άλλωστε: προερχόταν από μία σχεδόν σούπερ χρονιά στην Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε, οπότε οι φιλοδοξίες τα όνειρά του ήταν απολύτως βάσιμα. 

Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχτηκε πολύ πιο σκληρή. 8 μήνες αργότερα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός ακόμα προσπαθεί να βρει το δρόμο του για την καθιέρωση στην ενδεκάδα των «Μπλε» και κάπως έτσι άρχισαν οι ψίθυροι αναφορικά με το αν θα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν στην Αγγλία, παρά το γεγονός πως έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. 

Όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, όπως ξεκίνησαν, έτσι πρέπει και να σταματήσουν: «Είμαι αφοσιωμένος στην Τσέλσι, θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και να ολοκληρώσω τη σεζόν με ακόμα ένα τρόπαιο. Βεβαίως τα πάντα μπορούν ν' αλλάξουν στο ποδόσφαιρο, όμως είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τριετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και πρόθεσή μου είναι να το ολοκληρώσω», δήλωσε ο 30χρονος παίκτης, βρίσκοντας τα σενάρια περί φυγής και βάζοντάς τους τέλος. 

Ο Φιλίπε Λουίς, λοιπόν, δείχνει αποφασισμένος να μείνει αμετακίνητος στη θέση του. Εκεί, στην  έκτη δερμάτινη καρέκλα του πάγκου. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr