Θέλει γκολ για να το αφιερώσει στην αδικοχαμένη καθηγήτρια

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Ματς Χούμελς, ο οποίος έχει έναν επιπλέον λόγο να σκοράρει στο παιχνίδι της Γερμανίας με τη Γεωργία.

Έτσι κι αλλιώς, το κλίμα στη «νασιοναλμανσάφτ» είναι βαρύ μετά τη συντριβή του αεροπλάνου της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, καθώς πολλά από τα 150 θύματα ήταν Γερμανοί. Μεταξύ αυτών και η κυρία Τσέρτσεκ, η αγαπημένη δασκάλα του Ματς Χούμελς, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μέσω των social media όταν ένας μαθητής του σχολείου Joseph-Köning de Halten am See του απευθύνθηκε μέσω facebook. 

«Η αγαπημένη μας δασκάλα σκοτώθηκε στην πτήση 4U9525. Mας μιλούσε συχνά για σένα. Ήσουν ο αγαπημένος της μαθητής. Όλοι μας πονάμε πολύ και αυτό που σου ζητάμε είναι να αφιερώσεις το επόμενο γκολ στη μνήμη της. Μιλάω εκ μέρους όλων των συμμαθητών μου» έγραφε ο μαθητής στον άσο της Ντόρτμουντ. 

Η έκπληξη ήταν μεγάλη, όταν ο ίδιος ο Χούμελς απάντησε στο μήνυμα και υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει ένα γκολ την Κυριακή. «Ναι, θα το κάνω. Ειλικρινά συλληπητήρια» έγραψε ο ποδοσφαιριστής στον μαθητή. 

ΠΗΓΗ: sdna.gr