Εγινε... θαύμα με Μαρκίζιο!

Απίθανα πράγματα στην Ιταλία αφού οι αναλυτικές εξετάσεις στον Κλαούντιο Μαρκίζιο έδειξαν ότι δεν υπάρχει ζημιά στον χιαστό.

Η Γιουβέντους και η εθνική Ιταλίας έγιναν άνω-κάτω από νωρίς την Παρασκευή με τον τραυματισμό του 29χρονου χαφ και ο Τζον Ελκαν τα έβαλε με τον Αντόνιο Κόντε αφού το ιατρικό τιμ της Σκουάντρα Ατζούρα ενημέρωνε για πρόβλημα στους χιαστούς και απουσία 6-8 μηνών. Ο Principino επέστρεψε στο Τορίνο για να υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις και την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ ανέλυαν το πώς ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα καταφέρει να βρει λύσεις, τα αποτελέσματα προκαλούσαν χαμόγελα στους Μπιανκονέρι.

«Μου στείλατε τόσες πολλές ευχές που τα πράγματα πάνε τελικά πολύ, πολύ καλύτερα», ενημέρωσε μέσω του Instagram αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Μαρκίζιο και στη συνέχεια ήρθε και το ιατρικό δελτίο της Γιουβέντους, σύμφωνα με το οποίο δεν υπάρχει καμία ζημιά στους χιαστούς και ο διεθνής άσος θα κάνει αποθεραπεία για κάποιες μέρες, μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia, είναι πιθανό ο Μαρκίζιο να είναι ΟΚ για τη ρεβάνς με τη Μονακό, στους προημιτελικούς του Champions League, στις 22 Απριλίου.

gazzetta.gr