Δέχεται απειλές ο Κόντε!

Η κατάσταση με το θέμα του Κλαούντιο Μαρκίζιο και την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε Ιταλία και Γιουβέντους, ξέφυγε τελείως, σε σημείο ο Αντόνιο Κόντε να δέχεται απειλές για τη ζωή του από αγνώστους!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «σκουάντρα ατζούρα» έγινε αποδέκτης απειλών έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί με τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος ενδέχεται ν' απουσιάσει για τους επόμενους έξι μήνες έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης με την εθνική ομάδα.

Ο εγγονός του Τζάνι Ανιέλι, Τζον Έλκαν κατηγόρησε τον Κόντε πως πιέζει πολύ τους ποδοσφαιριστές, ο Κόντε απάντησε τονίζοντας ότι αυτά είναι λόγια του αέρα και ουδέποτε είχε παρατηρηθεί κάτι τέτοιο από κανέναν στην παρουσία του στη «Γηραιά Κυρία» και σήμερα το πρωί, τα πράγματα πήραν πολύ αρνητική τροπή...

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ιταλίας, Κάρλο Ταβέκιο στο ραδιόφωνο του Rai, ο κόουτς της εθνικής ομάδας έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή του μέσω διαδικτύου και είναι τέτοια σύγχυση που σκέφεται ακόμα και το ενδεχόμενο παραίτησης!  

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr