Ροκ καταστάσεις στο γκρουπ της Γερμανίας

Η τελευταία μέρα αυτής της «παρτίδας» των αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2016 περιλαμβάνει ματς τεράστιας σημασίας στο 4ο γκρουπ των τριών ισοβαθμιών και της κατόχου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γερμανίας.

Μετά τη φιλική ισοπαλία (2-2) με την Αυστραλία, σε ένα ματς που το σύνολο το Γιοακίμ Λεβ δέχθηκε σκληρή κριτική για την εμφάνισή του, έχοντας αφήσει... στη Βραζιλία τον καλό τους εαυτό, τα «πάντσερ» φιλοξενούνται από τη Γεωργία για το 4ο γκρουπ. Οι Παγκόσμιοι Κυπελλούχοι με εφτά βαθμούς βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και την Πολωνία, την οποία υποδέχεται η Ιρλανδία (επίσης των εφτά βαθμών), σε έναν όμιλο έτσι όπως εκτυλίσσεται, αποτελεί θρίλερ. Στο «κόλπο» πάντα και η Σκοτία, που όμως έχει – στη θεωρία πάντα – εύκολο έργο απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Στο 6ο γκρουπ, όπου συμμετέχει η Εθνική μας, οι πρωτοπόροι Ρουμάνοι υποδέχονται τις Νήσους Φερόες σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να προκύψει κάτι καλό για τη «γαλανόλευκη», η οποία θέλει από σήμερα, στο πρώτο ματς του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο να κάνει την αρχή για το θαύμα και το πρώτο βήμα της αναρρίχησης. Κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Βορείου Ιρλανδίας με τη Φιλανδία.

Στον 9ο όμιλο, οι Δανοί έχουν προσπεράσει προσωρινά τους Πορτογάλους, που σήμερα φιλοξενούν τη Σερβία του μόλις ενός βαθμού έπειτα από τρία παιχνίδια στην προκριματική φάση του Euro 2016. Όσο μπορούν θ' ασκήσουν πίεση οι Αλβανοί που παίζουν με την Αρμενία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

4ος όμιλος

Σκοτία – Γιβραλτάρ (19:00)

Γεωργία – Γερμανία

Ιρλανδία – Πολωνία (21:45)

6ος όμιλος

Βόρειος Ιρλανδία – Φινλανδία (19:00)

Ρουμανία – Νήσοι Φερόες

Ουγγαρία – Ελλάδα (21:45)

9ος όμιλος

Αλβανία – Αρμενία (19:00)

Πορτογαλία – Σερβία (21:45)

Πηγή: gazzetta.gr