Μπέιλ: «Δεν χρειάζεται ν' αποδείξω τίποτα»!

Χαρίζοντας στην Ουαλία τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Ισραήλ, το βράδυ του Σαββάτου, ο Γκάρεθ Μπέιλ απάντησε σχεδόν... οργισμένα προς τους οπαδούς της Ρεάλ που τον αποδοκιμάζουν!

Ο Ουαλός σούπερ σταρ οδήγησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο πολύτιμο «τρίποντο» για τα προκριματικά του Euro 2016 για να φτάσει συνολικά στα 16 γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο και να ξεπεράσει τον μεγάλο, Τζον Τσαρλς, στους σκόρερ όλων των εποχών για την Ουαλία.

«Δεν χρειάζεται ν' απαντήσω σε καμία κριτική και ν' αποδείξω τίποτα σε κανέναν! Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι μπορώ να κάνω και τόσο στην εθνική ομάδα, όσο και στη Ρεάλ, ξέρουν ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω.

Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και υπάρχουν περίοδοι που δεν γίνεται να είσαι τέλειος και να τα κάνεις όλα καλά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι ν' απαντάς μέσα στο γήπεδο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να αποδείξω κάτι περισσότερο, απλά παίζω το ποδόσφαιρό μου» ήταν τα λόγια του Μπέιλ μετά από το ματς της Ουαλίας, με σαφή υπόνοια για τα όσα βιώνει στη Μαδρίτη...

Πηγή: gazzetta.gr