«Δεν χαλαρώνει για Ζινιάκ ο Ολυμπιακός»

Γαλλικό Μέσο εμφανίζει τον Ζινιάκ αποφασισμένο για Ρωσία και Ντιναμό Μόσχας, αλλά δεν αποκλείει ο Ολυμπιακός να του αλλάξει την απόφαση!

To γαλλικό Μέσο «laprovence.com» διερωτάται σε πρόσφατο δημοσίευμά του, αν ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι η ομάδα που θα κάνει τον Ζινιάκ να αλλάξει την, όπως φαίνεται, απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Μόσχας.

Ο Γάλλος επιθετικός βλέπει το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ να εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο και ήδη οι Ρώσοι έχουν έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του. Τόσο προχωρημένες, που ο 29χρονος επιθετικός φέρεται να έχει ψηθεί να γίνει συμπαίκτης του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον οποίο συμπορευόταν στη γαλλική ομάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, Γαλατασαράι, Ίντερ και Μίλαν δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ωστόσο, το κείμενο καταλήγει με αναφορά στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι «οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα να τον αποκτήσουν την ερχόμενη σεζόν. Αν δεν είναι ήδη πολύ αργά, με τη Ντιναμό να είναι αρκετά βήματα μπροστά στο συγκεκριμένο θέμα».

Πηγή: gazzetta.gr