«Τούρκος» ο Φαν Πέρσι;

Στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τ' αγγλικά δημοσιεύματα, ο Φαν Πέρσι, με τους Τούρκους να φαίνονται διατεθειμένοι να σπάσουν τον κουμπαρά τους στα πόδια του 31χρονου επιθετικού, αδειάζοντας όλο το περιεχόμενο για χάρη του.

Μπορεί να μην είναι δόξα- που ουδείς τη μισεί- ωστόσο και το χρήμα δεν έχει και τόσο αντιπαθητικό προσωπείο όσο φημολογείται. Αν βάλει τα δυνατά του (το χρήμα πάντα) μπορεί να κινήσει ακόμα και τη γη. 

Ή αν όχι ολόκληρη τη γη, τουλάχιστον ένα μέρος αυτής. Ή, έστω, έναν πρωτοκλασάτο παίκτη από την Premier League στη μαγεία της Τουρκικής Λίγκας. Για παράδειγμα, ο Φαν Πέρσι: ο Ολλανδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- που δε διάγει και την ευτυχέστερη ποδοσφαιρική περίοδο της ζωής του, καθώς είναι τραυματίας- φέρεται να βρίσκεται στο κέντρο του στοχάστρου της Φενέρμπαχτσε, η οποία μοιάζει έτοιμη να μεταφέρει μία υπερμεγέθη ψησταριά στο πλευρό του Φαν Πέρσι, προκειμένου ν' αρχίσει να τον ψήνει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 

Ο Ολλανδός μπορεί να έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο στους «Κόκκινους Διάβολους», όμως αυτό που πολλοί λατρεύουν να μισούν, όταν «μιλήσει» μπορεί να κάνει θαύματα. Έτσι, με το κατάλληλο ποσό, μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Φαν Πέρσι δεν μπορεί να θεωρηθεί απίθανη.