Εύκολα η Γερμανία (vid)

Κανένα πρόβλημα για την Γερμανία, που επιβλήθηκε με 2-0 της Γεωργίας στην Τυφλίδα.

Η Γερμανία δεν χρειάστηκε να παίξει φουλ επίθεση, είχε ξανά νεκρά διαστήματα, όμως με γκολ των Ρόις και Μίλερ επιβλήθηκε εύκολα εκτός έδρας της Γεωργίας με 2-0 και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά.

Οι παίκτες του Λεβ κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε μία επαφή με την μπάλα στην περιοχή του Νόιερ! Μόλις στο 5' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν μετά την προσπάθεια του Ρόις η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ συνέχισαν να πιέζουν. Μίλερ (13'), Οζίλ (24') και Ρόις (29') απείλησαν πριν ο τελευταίος ανοίξει το σκορ στο 39'. Ο Γκέτσε βρέθηκε στην περιοχή, επιχείρησε την ατομική προσπάθεια και μετά από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον μέσο της Ντόρτμουντ, που έκανε το 0-1. Στο 44' ήρθε και το 0-2 με τον Μίλερ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Στην επανάληψη τα πάντσερ κατέβασαν ταχύτητα και οι Γεωργιανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Τσκαντάντζε έκαναν πολύ λίγα πράγματα επιθετικά και εκείνοι που είχαν ξανά τις καλύτερες ευκαιρίες ήταν οι φιλοξενούμενοι. Η σημαντικότερη χάθηκε με τον Ρόις στο 60'΄, που είδε ξανά την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, με τους Γερμανούς να έχουν τον έλεγχο μέχρι το τέλος και το 0-2 να παραμένει.