Νοσταλγεί την Ιταλία ο Κολάροφ

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αλεξάνταρ Κολάροφ, με την φανέλα της Λάτσιο, αποτέλεσαν το “διαβατήριο” του για την Μάντσεστερ Σίτι, το 2010.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν η ανάλογη για τον διεθνή Σέρβο, καθώς φέτος έχει ξεκινήσει μόλις 10 φορές στο αρχικό σχήμα των “Πολιτών”, με τον Κολάροφ να κάνει ήδη σχέδια… επιστροφής του στο Καμπιονάτο.

“Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ιταλία, όμως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο”, τονίζει σε δηλώσεις του στο “Sky Italia” ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτι, για τον οποίο έδειξε έντονο ενδιαφέρον η Ίντερ. Μάλιστα, το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αναμένεται να επανέλθει και το καλοκαίρι.

Στην συνέχεια ο Κολάροφ μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Σίνισα Μιχαίλοβιτς, για τον οποίο δεν έκρυψε την χαρά του, για την επιτυχία που γνωρίζει στον πάγκο της Σαμπντόρια.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μιχαίλοβιτς. Κάνει εξαιρετική δουλειά. Το ίδιο και η πρώην ομάδα μου, η Λάτσιο. Ελπίζω να τερματίσει στην 3η θέση και, γιατί όχι, ακόμα και στην δεύτερη”.

Όσον αφορά την παρουσία του στην Μάντσεστερ Σίτι, ο Σέρβος δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει φέτος.

“Πέρσι έπαιξα αρκετά και πιστεύω πως απόδειξα στον κόσμο πως μπορώ ν α προσφέρω. Αποτέλεσμα της απόδοσης μου ήταν η ανανέωση της συνεργασίας μου με την Σίτι. Είμουν και είμαι πολύ χαρούμενος που έβαλα την υπογραφή μου σε αυτό το νέο συμβόλαιο”.