«Η Μπάγερν μπορεί να ξοδέψει 100 εκατ. για έναν παίκτη»

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να σπάσει η Μπάγερν το μεταγραφικό της ρεκόρ των 40 εκατομμυρίων το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με τον Γιαν-Κρίστιαν Ντρέεσεν.

«Θα ήταν πολύ απλό να πω ότι η Μπάγερν δεν θα πλήρωνε ποτέ 100 εκατομμύρια ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή. Όμως δεν θέλω να φτάσω εκεί, γιατί δεν θέλω να αναιρέσω στο μέλλον. Οπότε ναι, η Μπάγερν θα μπορούσε να ξοδέψει 100 εκατομμύρια ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Kicker ο εκ των εκτελεστικών παραγόντων των Βαβαρών, ο οποίος φρόντισε όμως να ξεκαθαρίσει: «Θα πρέπει να είναι όμως μια έξυπνη επένδυση.  Δεν θα πάμε εκεί έξω ψάχνοντας τους πιο ακριβούς παίκτες. Θα είναι κάποιος που θα ταιριάζει στη Μπάγερν».

Αναφορικά με το ολοένα αυξανόμενο κόστος των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο, σημείωσε: «Οι παίκτες που παίρνουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, παραμένουν εξαιρέσεις. Αν και νομίζω ότι οι μισθοί θα συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Όμως ακόμη δεν έχω δει έναν ποδοσφαιριστή να ζητά χρήματα που δεν μπορούμε να του δώσουμε. Έχω την εντύπωση ότι η συμβουλή του προπονητή στο ποιοι ποδοσφαιριστές ταιριάζουν στη Μπάγερν είναι πολύ σημαντική.

Οι τοπ ποδοσφαιριστές είναι σημαντικά πιο ακριβοί απ' ότι παλαιότερα. Και με τη νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά της Premier League, οι μισθοί δεν θα φθίνουν σύντομα. Οπότε η Μπάγερν πρέπει να προσέξει αυτούς τους παίκτες πιο έντονα από πριν. Ίσως χάσουμε αυτούς που αναζητούν μόνο τα πολλά λεφτά».

Πηγή: gazzetta.gr