Κέιν και Ρούνεϊ μαζί από την αρχή!

Στην αρχική ενδεκάδα της εθνικής Αγγλίας θα βρεθεί ο Χάρι Κέιν, στο φιλικό με την Ιταλία, όπως ανακοίνωσε ο Ρόι Χόντζσον. Ενθουσιασμένος και ο Ρούνεϊ.

«Είναι ωραίο να τους βλέπεις μαζί στο γήπεδο. Έπαιξαν πολύ μαζί στην προπόνηση και θέλω να τους δω μαζί από την αρχή. Ο Χάρι σίγουρα αξίζει την ευκαιρία του και ανυπομονώ για το παιχνίδι» δήλωσε ο εκλέκτορας της εθνικής Αγγλίας, προσθέτοντας: «Το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Είναι μεγάλη ευκαιρία για παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα προκριματικά να δείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην ομάδα και ότι είναι αρκετά καλοί για να αναπληρώσουν τους παίκτες που επιλέγω πριν από αυτούς. Όλα τα φιλικά κατά τη διάρκεια των προκριματικών σου επιτρέπουν να δεις που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές».

Η ανακοίνωση του Χόντζσον για τον Κέιν ενθουσίασε και τον παρτενέρ του στην επίθεση Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ελπίζω να συνεχίσει αυτήν την φόρμα με την εθνική Αγγλίας. Είναι μεγάλη βραδιά για εκείνον. Η πρώτη του φορά βασικός και είμαι σίγουρος ότι είναι ενθουσιασμένος και ότι θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Ελπίζω να πάμε καλά και να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει».

Πηγή: gazzetta.gr