«Λυτρώνει» τη Γιουνάιτεντ από Ντι Μαρία η Παρί!

Ευκαιρία να πάρει πάλι τα λεφτά που έδωσε για τον Άνχελ Ντι Μαρία φαίνεται ότι μπορεί να παρουσιαστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εφόσον θελήσει να πάρει η Παρί τον Αργεντινό!  

Ο Λουίς Φαν Χάαλ περιμένει να έχει τον Ντι Μαρία και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας του, η φανέλα του ποδοσφαιριστή είναι αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις ανάμεσα στους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, παρ' όλα αυτά, δεν είναι βέβαιο ότι το μέλλον του Ντι Μαρία είναι στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει τον διεθνή μεσοεπιθετικό ανάμεσα στους βασικού της μεταγραφικούς στόχους μαζί με τον Πολ Πογκμπά ενόψει της θερινής περιόδου και μπορεί να προσφέρει σχεδόν όσα χρήματα έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρυσι για να πάρει τον ποδοσφαιριστή από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Σε περίπτωση που καταθέσει πρόταση, δεδομένα θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων», αφού δεν έχουν δει φέτος όσα περίμεναν από τον 27χρονο άσο και αν τα λεφτά είναι πολλά, δεν θα... γυρίσουν την πλάτη τους.