Αρέσει ο ρόλος του... μέντορα στον Ντρογκμπά

Σπουδαίος ποδοσφαιριστής και άνθρωπος που αναγνωρίζει πράγματα και καταστάσεις ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, έκανε λόγο για ανάγκη να καθοδηγήσει σωστά τους νεαρούς της Τσέλσι κι όχι να τους «καπελώσει».  

Ο Ιβοριανός επιθετικός που επέστρεψε στους «μπλε» το καλοκαίρι του 2014 έπειτα από απουσία δύο ετών, δεν έχει κανένα παράπονο από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του στα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας τη φετινή σεζόν.

Καταλαβαίνει ότι οι Ντιέγκο Κόστα και Λοΐκ Ρεμί αποτελούν επιλογές που έχουν προτεραιότητα στα αγωνιστικά πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και ξέρει ότι πλέον, η δουλειά του δεν είναι να σκοράρει για την Τσέλσι, αλλά να ετοιμάσει το... αύριο της ομάδας.

«Το μέλλον ανήκει στα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες... Εμείς δεν θα είμαστε για πολύ καιρό ακόμα στον σύλλογο και γι' αυτό πρέπει να τους μεταλαμπαδεύσουμε όλα όσα μάθαμε και να σιγουρέψουμε ότι θα καταφέρουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες για τον σύλλογο. Είναι σημαντικό για εμάς τους μεγαλύτερους ν' αφήσουμε κληρονομιά και να στηρίξουμε τα νιάτα. Πρέπει να τους καθοδησήσουμε σωστά...» ήταν τα γεμάτα ειλικρίνεια και σοβαρότητα λόγια του Ντρογκμπά.