«Μάχη» Άρσεναλ-Γιουβέντους για Ντιμπάλα

Ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, είναι αυτό του Πάουλο Ντιμπάλα της Παλέρμο, για τον οποίο αναμένεται να δώσουν «μάχη» οι Άρσεναλ και Γιουβέντους.

Ο νεαρός Αργεντινός της ομάδας της Σικελίας πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά (12 γκολ κι οκτώ ασίστ σε 28 εμφανίσεις) και δικαίως έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης του συλλόγου, ανοίγοντας ουσιαστικά μόνος του την πόρτα της εξόδου.

Ο πρόεδρος της Παλέρμο λοιπόν, επιβεβαίωσε πως ο Ντιμπάλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους ενώ στο «κόλπο» έχει μπει πολύ δυνατά κι η Άρσεναλ.

«Οι Γιουβέντους κι Άρσεναλ έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις. Ο ατζέντης του παίκτη, Πιερπάολο Τριούλτζι, θα βρίσκεται στην Ιταλία την Παρασκευή (3/4) προκειμένου να ξεκαθαρίσει ο τοπίο. Εγώ ζητάω περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για εκείνον», ανέφερε αρχικά.

«Ο Ντιμπάλα θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ιταλία, αλλά αναφορικά με τις αγγλικές ομάδες, η Άρσεναλ αποτελεί την πρώτη του επιλογή, κυρίως λόγω του τρόπου παιχνιδιού της υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ», συμπλήρωσε.