Ζαρντίμ: «Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω γιατί έφυγα»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σε συνέντευξή του στην Ιταλία υποστήριξε πως ακόμα δεν ξέρει γιατί αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport ο Ζαρντίμ αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει σε ομάδες. «Οι επιτυχίες που είχα σε κάθε μία από τις ομάδες που δούλεψα, μου άνοιξε και μου προσέφερε νέες ευκαιρίες. Κάποιες φορές τα πρότζεκτ ήταν καλά και φιλόδοξα, όπως στην Μονακό. Άλλες φορές όμως είχα ένα ετήσιο συμβόλαιο ή με έδιωξαν από τον σύλλογο που ήμουν», τόνισε.

Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον λόγο απόλυσής του από τον Ολυμπιακό απάντησε: «Ακόμα σήμερα δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω. Ήμουν ήρεμος. Είχαμε καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση και ξαφνικά ο αντιπρόεδρος μου είπε πως έπρεπε να λύσουμε το συμβόλαιο. Νόμιζα πως μου έκανε πλάκα». Αναφορικά με το ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών ήθελε να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τον άφηνε ο Πορτογάλος είχε την δική του εκδοχή.

«Ίσως. Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και δεν αφήνω να εμπλέκονται άλλοι. Κάποτε στην Μπέιρα Μαρ είχα αγοράσει ένα λουκέτο για να μην μπαίνουν παράγοντες και συγγενείς στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης», υπογράμμισε σχετικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό που συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

gazzetta.gr