Ναϊνγκολάν: «50% να μείνω»

Ανοικτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ο Ράντζα Ναϊνγκολάν, δηλώνοντας αφοσιωμένος στη Ρόμα, αλλά ξεκαθαρίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι δεν έχουν τελειώσει.

«Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 50% πιθανότητες να μείνω στη Ρόμα και του χρόνου» δήλωσε ο Βέλγος χαφ στη Gazzetta dello Sport, προσθέτοντας: «Παρόλα αυτά δεν ανησυχώ. Υπάρχει ακόμη χρόνος. Η Ρόμα και η Κάλιαρι θα πρέπει να συμφωνήσουν. Είμαι 100% αφοσιωμένος στη Ρόμα, είναι μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ομάδα και η Ρώμη είναι πανέμορφη πόλη για να ζεις».

Ερωτηθείς για το μαρκάρισμά του στον Φεντερίκο Ματιέλο, που προκάλεσε το κάταγμα στο πόδι του μέσου της Κιέβο, εξήγησε: «Είναι άδικο να δημοσιεύονται φωτογραφίες του τραυματισμού και να λένε ότι ήταν δικό μου λάθος. Δεν είναι αλήθεια, έγινε συγκυριακά πάνω στη στιγμή με τις δεδομένες συνθήκες. Ακόμη και ο διαιτητής ήθελε να αποβάλει τον Ματιέλο και όχι εμένα. Λυπάμαι για ό,τι συνέβη. Του έστειλα αμέσως μήνυμα. Θέλω να τον επισκεφτώ κιόλας, αλλά δεν είναι πολύ εύκολο γιατί μένει μακριά».

gazzetta.gr