«Δεν είναι για τα χρήματα»

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ τόνισε ότι το νέο του συμβόλαιο με την Λίβερπουλ δεν έχει κολλήσει στα χρήματα, που δεν είναι και η προτεραιότητά του.

Το συμβόλαιο του Στέρλινγκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 και ο νεαρός Άγγλος αμείβεται με 35.000 λίρες εβδομαδιαίως. Οι διαπραγματεύσεις με την Λίβερπουλ για ανανέωση έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, όμως έχουν κολλήσει, παρά την εξαιρετική – όπως διαρρέεται – οικονομικά πρόταση των κόκκινων. Ο Στέρλινγκ έδωσε συνέντευξη στο BBC και μίλησε για το θέμα.

«Δεν είναι για τα χρήματα. Ποτέ δεν ήταν για τα χρήματα. Μιλάω μόνο για το να κερδίζω τρόπαια. Δε θέλω να μιλάω για τα αυτοκίνητα που θα οδηγήσω στο μέλλον, αλλά για τα τρόπαια που θα μπορέσω να κατακτήσω. Θέλω να γίνω ο καλύτερος που μπορώ. Δε θέλω να με βλέπουν ως έναν 20χρονο που θέλει μόνο τα χρήματα. Θέλω να με βλέπουν σαν ένα παιδί που λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει το καλύτερο για την ομάδα», τόνισε αρχικά ο νεαρός Άγγλος.

«Αν μου είχε προταθεί συμβόλαιο τέτοιον καιρό πέρυσι, όταν διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα, θα το είχα υπογράψει αμέσως και πιθανότατα με λιγότερα χρήματα από όσα μου έχουν προταθεί τώρα. Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει έναν άπληστο 20χρονο, όμως προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι πιστεύουν οι άλλοι. Θέλω να έχω χρόνο, προκειμένου να σκεφτώ τι έχω πετύχει μέχρι τώρα στην καριέρα μου και τι χρειάζεται να κάνω για να γίνω καλύτερος. Το επόμενο ματς είναι με την Άρσεναλ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν πρόκειται να κρυφτώ. Όπως είπα, είμαι χαρούμενος που παίζω ποδόσφαιρο», ολοκλήρωσε ο Στέρλινγκ.